Combinatie van design, originaliteit en experience
Jouw merk vertegenwoordigen op SelfieJunx The Roadtrip
Waarom exposeren op Selfiejunx The Roadtrip?

Elk bedrijf heeft nood aan social media awareness. Sommige bedrijven maken gebruik van influencers. Anderen starten zeer dure campagnes maar dit brengt enorme kosten met zich mee. Wij doen het anders. SelfieJunx The Roadtrip is een branded Instagram & TikTok experience. Je krijgt als merk/product de kans om door middel van een booth mega origineel en opvallend uit de hoek te komen. Maak gebruik van kleuren, jouw logo, jouw product, props en werk een fantastisch concept uit om de mensen te overtuigen om met jouw product/brand te poseren. Hierdoor zal jouw product/brand het internet circuleren en krijg je gegarandeerd een sociale boost. En wie weet tref je wel jouw perfecte brandambassador.

Elk kind, elke tiener, elke volwassene die naar SelfieJunx The Roadtrip komt is jouw brandambassador. Alsook zullen ook de vrienden, familie en volgers van de bezoekers jouw merk te zien krijgen. Dus dit is pure virale boosting. The power of the hastag is big!

We moeten onze salestalk niet langer maken. Elke marketing manager / bedrijf / merk dat mee gaat met de tijd en het belang van socials begrijpt, weet dat dit een ultieme kans is. Let op: De plaatsen zijn beperkt.

Om kwaliteit te garanderen en om de uitvoeringsmogelijkheden van onze partner “Productions Pirates’ te respecteren staat er een beperking op van max 150 merken die kunnen deelnemen. Zo zijn we onmiddellijk het grootste Instagram / TikTok event gedurende 3 dagen in Europa. Dit brengt nog meer visibiliteit met zich mee omdat zo ook de pers interesse zal hebben.

Wie exposeert op SelfieJunx The Roadtrip?

Naar onze mening heeft elk bedrijf/merk er voordeel in om te exposeren op SelfieJunx The Roadtrip. Een influencer kost veel geld, zelfs voor 1 post. Nu maken vele mini influencers samen een A-influencers en promoten ze allemaal jouw brand. Een voor een zijn het jouw brandambassadors.

Personaliseer jouw stand volledig in thema en geeft je merk een boost!
Uniek, sterk, creatief & origineel
Visibiliteit

SelfieJunx The Roadtrip zal plaatsvinden in de Nekkerhal (Mechelen), de locatie is door iedereen gekend en daarnaast geeft dit enorm veel mogelijkheden.

Brand ambassador

De bezoekers van SelfieJunx komen met 1 doel, content maken voor hun socials. De beste reclame die een merk kan krijgen.

Leuke decors

Elk merk showt een eigen visie over het product en dit kan je terug zien in de super originele decors.

Trends

Ga mee met de social media vibes en investeer minder voor veel meer! Jij ontwerpt het decor en laat de bezoekers de rest doen.

Experience

Laat je bezoekers de social media experience opnemen en jouw merk fotograferen op de leukste manier.

Contest

Er zijn fantastische wedstrijden waaraan de bezoekers kunnen deelnemen die enkel voordelen bieden  voor jouw merk.

Jouw merk vertegenwoordigen op SelfieJunx The Roadtrip

Interesse om jouw merk te presenteren op SelfieJunx The Roadtrip? Meld je aan voor meer informatie.

* Wij vinden het belangrijk om voorzichtig met jouw gegevens om te gaan. Lees meer op onze  Privacy Policy pagina.